Fin helg !

Denna helg som kom å gick så va d fint väder om inte varmt.
Så vi tog fram våran hoppas stus som Stora J säger till studs mattan.
så nu hoppas d bara den på den. D hoppar  gärna tillsammans å d går bra ännu "peppar, peppar ta i trä"(Skallen)

Så idag så va ja oxå där med å hoppa å d va skoj. lilla j va ju så lätt att hon studsa lite mera än Stora J. Mitt i allt detta hoppande så landa j alite fel å hörde en lätt brak i ryggen. Men tänkte int mera på d då. Nu efter ha jobbat nån timme på jobbet känner ja av d i alla fall lite. Men kan ju å va att man e ju inte van me att jobba så man göra.

 Men till på allt så tycket Stora J att vi även skulle ta fram bassängen å gå å bada. Men där blir d nog stop ett tag till. Kankse sen när vi kommer från mommo å moffa e d lite varmare:-)

Det som inte Stora J vet ännu att när vi åker på söndag till mommo å moffa. Så kommer de å kusinerna Bus me ma å pa att vara med på båten. D kommer att ta en picknik kryssning så att d byter båt i M.Hamn. Vi kör ombord å de går ombord genom att byta farkost.
Kommer att va roligt att se deras/hennes min. Hon kommer att bli glad/ledsen för att hon ser alla. Prat så mycket reda på dagis att hon skall åka till mommo. Vill göra d fast nu på stört, men skall gå 4 dagar på dagis å sen några dagar innan d hemma..


Glad plåtermos på er alla !!!
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0